Logo mooirooi.nl
v.l.n.r.: Rene Klomp, Luuk van Schijndel, Evert Pluk en Charlotte Verkuijlen.   | Fotonummer: 1452cf
v.l.n.r.: Rene Klomp, Luuk van Schijndel, Evert Pluk en Charlotte Verkuijlen. (Foto: )
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Charlotte Verkuijlen en Evert Pluk in sportprogramma Omroep Meierij

Sint-Oedenrode - Autocoureur Charlotte Verkuijlen en tennisser Evert Pluk uit Sint-Oedenrode zijn deze week te gast in het Omroep Meierij TV-programma RondOMSport. In dat programma is voor het eerst een column te zien waarin cabaretier Mark van de Veerdonk zijn visie geeft op de sport in Meierijstad.

Presentatoren Rene Klomp en Luuk van Schijndel praten met Verkuijlen en Pluk over hun sport en hun werk. Hoewel beide sporters heel verschillende disciplines beoefenen zitten ze in één opzicht in hetzelfde schuitje: individuele sportbeoefening betekent afhankelijk zijn van sponsoren die een zak geld mee willen brengen. En daarvoor is het nodig dat je jezelf in de kijker speelt met topprestaties.
Evert Pluk vertelt openhartig dat hij niet de absolute top bereikte omdat de offers die een sporter daarvoor moet bereiken te zwaar waren. Nu hij wat ouder is, wil hij toch nog een keer vlammen en de lat ligt hoog. Pluk wil ooit nog eens wereldkampioen dertig plus worden.
Charlotte Verkuijlen hoopt dat zij ooit nog eens voldoende geld kan verdienen om tot de wereldtop van de autocoureurs te behoren. Formule 1 zou heel mooi zijn.

In het programma is er ook weer de rubriek "Onze club". En daarvoor gaat verslaggever Hans Hultermans naar een beugelbaan.
Het programma RondOMSport wordt van dinsdag 24 tot en met zondag 29 september uitgezonden. Voor de exacte uitzendtijden van RondOMSport zie de TV Gids op de website van Omroep Meierij.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!