Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Topprogramma bij Klompenklets

Algemeen MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Topprogramma bij Klompenklets

Afgelopen editie stond weer garant voor drie dagen slappe klets van het hoogste niveau en komende Klompenklets overtreft weer alle verwachtingen. Dit jaar verwelkomt de organisatie, van de grootste kletsavonden in wijde omgeving, jullie op 22, 23 en 24 november in zalencentrum De Beurs in Sint-Oedenrode.

Afgelopen jaar werd er aan de organisatie gevraagd hoe zij het voor elkaar krijgen om elkaar jaar een topprogramma neer te zetten die altijd variërend is voor iedereen. Op deze vraag hoefde zij niet lang na te denken want de organisatie kiest de tonpraters persoonlijk uit. Met veel liefde, plezier en vooral humor worden de tonpraters gekozen door een commissie die bestaat uit leeftijden van elke generatie. Juist door te kiezen voor deze samenstelling krijgt iedereen de garantie voor een geweldige avond. Dat de Klompenklets een goed draaiend concept is blijkt elk jaar weer als alle stoelen in de zaal altijd weer bezet zijn.
Ook laat de organisatie zien dat zij ook nieuwe namen in het vak een podium in de ton durven te geven. Dit ligt niet aan het feit dat deze kletsers nieuw in het vak zijn maar omdat zij een goede buut hebben. Dat dit vaak een schot in de roos is blijkt wel uit het feit dat deze nieuwe namen het datzelfde jaar ook goed doen tijdens de kampioenschappen. Dit jaar is Helga Cornelissen de debutant en nu al blijkt dat zij op de goede weg is. Zo behoorde zij bij de absolute top 3 bij de Groot Limburgs Buuttekampioenschap, gooide zij hoge ogen bij de Zuid Nederlandse buutkampioenschappen en streed zij mee voor de zilveren Narrenkap.
Dit jaar mag Berry Knapen wederom niet ontbreken in het programma, een naam die niet meer weg te denken is bij de vele buutavonden. Een man die van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken. Erik Mulder zal dit jaar het podium opgaan als "Opa van Epscheuten", de grootste vlegel van het bejaardentehuis. Erik staat bekend om zijn scherpe en soms grove grappen die altijd weer inslaan als een bom.
Alles bij elkaar samengevat. De Klompenklets is een evenement die al jaren op de agenda staat bij vele mensen uit Rooi en (verre) omgeving met elk jaar een topprogramma die je niet wilt missen. Voorverkoop begint op zaterdag 5 oktober bij de Beurs om 12:00 uur. Kaarten zijn te koop voor €12,50. Na de voorverkoop vindt de kaartverkoop plaats bij De Beurs, adres: Heuvel 44, 5492 AD Sint-Oedenrode. Of in Liempde bij Kapsalon Janneke, Boxtelseweg 45a. Ook is er een digitale kaartverkoop via www.denarrekap.nl