Afbeelding

Olland Kermis bij café d'n Toel

Algemeen Evenementen / Sint-Oedenrode

Dit jaar weer een kermis feesttent bij Café d'n Toel in Olland. Met bewaakte garderobe volop eten drinken en bomvol artiesten en Dj's. Het belooft dus weer een groot feest te worden bij d'n Toel. Volgende week meer nieuws over Olland kermis bij d'n Toel.

Vrijdag 27 september staan ze in onze tent tijdens de Kermis Olland 2019 We trappen de kermis zoals elk jaar weer meteen af met een dikke act: Lampegastuh! Een show van Lampegastuh is altijd weer een verrassing. In hoog tempo hoor je platen van freestyle tot urban en de set zit vol met eigen remixen. Het is moeilijk om jezelf in bedwang te houden tijdens hun set. Naast eigen remixen (die je o.a. elke vrijdag op 3FM checkt!) komen ze ook met toffe, unieke Lampegastuh- én Flügel gadgets. Daarnaast zal ook DJ Thomas de tent op z'n kop komen zetten.

Op zaterdag 28 september hebben we een live optreden van zanger Sven Versteeg! Hij treedt wekelijks op in de Bolle Jan in Amsterdam, maar maakt graag tijd vrij om naar het zuiden van het land af te reizen. Met hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash ups en een ongekende hoeveelheid energie maakt Sven van elk optreden een succes.
Live in onze tent tijdens de Kermis Olland 2019! Feest DJ Remco zorgt ervoor dat er de rest van de avond ook gedanst en gefeest gaat worden!

Op zondag 29 september!
Tijdens de Kermis Olland 2019 zaagt DJ DAANI de kermisweek doormidden Deze knappe dame ziet er misschien lief uit, maar met haar freestyle en hardstyle zal ze laten zien dat haar charmante uiterlijk ook een rauwe kant heeft.Ook DJ Mike van Dijk is erbij om de feesttent op z'n kop te zetten!

Onder het motto: Vroeg pieken...
Maandag 30 september vanaf 15:00u tijdens de Kermis Olland 2019: Matinee! Onder begeleiding van DJ Crew on tour gaat er tijdens de matinee én in de avond een hoop gekkigheid plaatsvinden waar jullie zelf af en toe ook aan mee zullen moeten doen! Bewapend met eigen thema dj booth, bladblazer, mega kanon en een overload aan goodies en give aways turnt DJ Crew on tour jouw feest om tot party walhalla! Het party walhalla zal op maandag 30 september plaatsvinden in onze tent tijdens de Kermis Olland 2019, vanaf 15:00u 's middags tijdens de matinee tot in de late uurtjes! Niemand minder dan Henk Bernard, bekend van vele hits zoals "Hou me nog een keertje vast" en "Ik weet ik word wat ouder" erbij op maandag 30 september! Stiekem zijn we toch wel een beetje trots dat deze geweldige zanger naar de Kermis Olland 2019 komt... En dan ook nog eens op maandagavond na de matinee. Wat een feest gaat dit de hele dag worden!

Dinsdag 1 oktober
De kermis sluiten we af met Crazy Pianoman Matthijs! Met zijn enthousiasme brengt hij een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes. U vraagt het, hij speelt en zingt het. Zorg dus dat je erbij bent, want het wordt weer een dolle boel bij Cafe d'n Toel!