Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: acda9f
Sport

Dioscuri'94 bestaat 25 jaar

Sint-Oedenrode - Dioscuri'94 viert dit jaar haar 25 jarig jubileum. Wat een mooie mijlpaal voor turnend en gymmend Sint-Oedenrode. Dit kon uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan, en afgelopen weekend stond dan ook in het teken van een gezellig feestje voor al onze leden.

Al onze leden vanaf groep 7 en ouder verzamelden zich op zaterdag in Sporthal De Streepen. Na een hapje en een drankje werd de zaal omgebouwd tot een enorme game -arena. In groepjes van 6 gingen de meiden en jongens de strijd met elkaar aan, voor de verandering eens niet op de turntoestellen, maar elkaar opjagend met heuse laserguns. Vervolgens was het griezelen geblazen met een spooktocht door het bos, waarna een leuke turnfilm op het grote scherm op het programma stond. Daarna werd geslapen in de Sporthal (nou ja, geslapen …) en werd afgesloten met ochtendgymnastiek en een gezamenlijk ontbijtje.

Op zondag was het de beurt aan de Peuters, Kleuters en leden van schoolgroep 3 tot en met 6. Op het terrein van de scoutingvereniging in Rooi waren springkussens opgesteld en was een spelletjescircuit opgebouwd. Onder een stralende zon genoten de kinderen volop! Begeleid door onze trainsters en niet te vergeten de pappa's en mamma's van onze leden gingen de kids van spel naar spel. De zondagactiviteiten werden afgesloten met wat lekkers te eten voor iedereen. Wat een leuke en gezellige middag!

Dioscuri'94 bedankt van harte alle vrijwilligers die dit mooie weekend mogelijk gemaakt hebben. Op naar de volgende 25 jaar!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!