Logo mooirooi.nl
Sport

Nijnselse ruiterdagen zonnig en druk

  | Fotonummer: 2f1fcd


Sint-Oedenrode - Dit weekend waren de Nijnselse ruiterdagen outdoor springen. De inschrijvingen voor zowel de paarden als de pony`s waren overweldigend. Vrijdag en zondag waren we net voor het donker klaar en zondag zaten we op tijd met het bord op schoot bij studio sport. De klasse L op vrijdag werd gewonnen door Marwin van den Nieuwenhuijzen met het paard Janick-E.
Op zaterdag in de klasse B eindigde Ronja Dalner met het paard Betty met een vierde prijs.

In de klasse L op zondag was de vierde prijs voor Noortje Gevers en het paard Jasmijn, de zesde prijs voor Marwin van de Nieuwenhuijzen en het paard Her Touch, de negende prijs ook voor Marwin met het paard Imora en de 16de prijs voor de zus van Marwin Judith met het paard Jaminka B. In de klasse M startte Suzan van Gastel het paard COM.www.olland.biz, reed twee foutloze rondes. De barragetijd was goed voor een achtste prijs. In de klasse ZZ was Marwin in de tweede fase net iets langzamer met het paard Fox en eindigde met een tweede prijs. Op zondag was het de beurt aan de pony`s. Het bixie springen was in de binnenbak.
De kinderen mochten een rondje springen met de balken dicht bij de grond, kregen een A4tje mee naar huis met complimenten en tips. Een prachtige strik en een leuke prijs. Buiten lagen de balken iets verder van de grond. Linde Nooijen startte haar pony Fire Face in de klasse ABC/BB. 75 stijlpunten in de barrage waren goed voor een vierde plaats Marit Foolen en haar pony behaalden in de klasse DE/B een derde prijs met 75 stijlpunten.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!