Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 25713a
Foto: Henri van Hoorn
Sport

Ollandia bij competitiestart naar Odiliapeel

Sint-Oedenrode - Nu de wedstrijden voor de beker achter de rug zijn, begint voor zowel de jeugd als de senioren komend weekend de competitie. Ollandia 1 begint zondag met een uitwedstrijd in Odiliapeel, waar ze op sportpark "De Smelen" aan de Oudedijk 3a moeten aantreden tegen het plaatselijke vaandelteam.
Odiliapeel speelde ook het vorige seizoen in de 5de klasse en eindigde daarin als 5de met 8 punten minder dan koploper Helmond. Ze lieten daarin, zeker thuis, zien dat het een moeilijk te kloppen ploeg is, want ze veloren er maar 1 van hun thuiswedstrijden.
Ollandia zal zondag tegen de ploeg van trainer Maarten van Stiphout, oud-trainer van Ollandia, dus vol aan de bak moeten. Hopelijk kunnen ze het spel spelen, wat ze in de laatste bekerwedstrijden tegen ELI en Schijndel lieten zien, ook a.s. zondag laten zien. Een goed resultaat bij de competitieopening kan dan ook dienen als aanzet voor hopelijk weer een mooi voetbalseizoen. Door het gestegen aantal seniorenleden begint Ollandia zondag met 1 extra nieuw mannenteam aan de competite, terwijl ook voor het Ollandia vrouwenteam om 9.30 uur de bal weer gaat rollen in de thuiswedstrijd tegen RKKSV.
De Ollandia 35+ers hebben een vrije competitieronde en moeten nog een week wachten voordat ze ook weer aan de bak mogen. Op zaterdag 21/9 begint ook de Ollandia jeugd aan de competitie, waarbij de jongste  jeugd bij de JO7-1 hun 1ste wedstrijd in Zijtaart tegen VOW gaat spelen voor de Meierijcompetitie, waaraan alleen teams uit Meierijstand mogen deelnemen. In het komend weekend dus volop de kans om uw favorieten te komen steunen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!