Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2a7978
Algemeen / Sint-Oedenrode

Activiteiten van Wijkvereniging Eerschot

Sint-Oedenrode - Vrijdag 20 september vanaf 19.30 uur kun je je inschrijven  voor het jokeren en rikken. Alle leden vanaf 16 jaar zijn welkom. Vanaf 20.00 uur gaan we in Meerschot, Heistraat 22 kaarten om vleespakketjes. Ook wordt er weer een loterij gehouden.

Dinsdag 24 september walk en talk. Het kan nog heel lekker zijn in september en andere wandelaars kunnen je stok achter de deur zijn om wat te bewegen. We  starten om 18.30 uur bij Meerschot voor een wandeling van een uur

Speelgoed- / kinderkledingmarkt in Meerschot  
Op het gebied van kinderspeelgoed en baby- en kinderkleding is er van alles te vinden op de markt, die wijkvereniging Eerschot, zondag 20 oktober organiseert. De markt vindt plaats in wijkcentrum Meerschot, Heistraat 22 Sint Oedenrode.
De deuren zijn open van 10.00 tot 12.00 uur. Er zijn onder andere tweedehandse broekjes, jurken, T-shirts, puzzels, poppen, auto,s, duplo en kinderfietsjes en veel speelgoed te koop. Niet alleen ouders maar ook (oppas) opa's en (oppas) oma's kunnen hun slag slaan. Ook leuk om je sinterklaas inkopen te doen. De entree bedraagt 1.00 euro. Voor informatie; wijkverenigingeerschot@gmail.com

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!