Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: bcf32f
Foto: Jeroen vd Sande
advertorial

Dank voor steun aan stichting Koeveringse Molen

Sint-Oedenrode - Het bestuur van Stichting Koeveringse Molen heeft 8 juni jl. tijdens een bijeenkomst bij Hoeve Strobol uitleg gegeven omtrent het besluit van het bestuur om de stichting op te heffen. Het is ons als bestuur niet gelukt om voldoende draagvlak te krijgen om de herbouw van de Koeveringse molen te realiseren. Voor vele aanwezigen was het onbegrijpelijk dat het ondanks alle inspanningen niet gelukt is de molen te herbouwen.

Ook voor ons als bestuur is het uiteraard teleurstellend dat onze doelstelling niet is gelukt, zeker gezien de vele warme reacties die we de afgelopen jaren hebben ontvangen. Wij hebben dit zeker niet alleen gedaan, vele vrijwilligers, vrienden, verenigingen en bedrijven hebben in de afgelopen jaren onze stichting ondersteund. Wij willen allen die ons de afgelopen jaren hebben gesteund dan ook van harte bedanken.

De door onze vrienden en sponsoren bij elkaar gebrachte financiële middelen zullen samen met ons archief worden overgedragen aan Heemkunde Kring De Oude Vrijheid. Daarmee zal op een andere wijze alsnog een bescheiden bijdrage worden geleverd aan het behoud van het cultuurerfgoed van Sint-Oedenrode.

Het bestuur van Stichting Koeveringse Molen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!