"Nijnsel maatje te groot voor VOW"

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond de 2e bekerwedstrijd op het programma, thuis tegen VOW. In de beginfase werd het krachtverschil direct zichtbaar. VOW trok zich terug op eigen helft en het was Nijnsel dat zocht naar de ruimtes op de helft van VOW. Zonder groots te spelen werd Nijnsel een aantal keer gevaarlijk over beide flanken. De echte scherpte ontbrak voorin waardoor Nijnsel het naliet snel afstand te nemen. In de omschakeling was het VOW dat de overtal situatie tot 2 keer toe niet uitspeelde. In de laatste fase van de eerste helft was het wel raak voor Nijnsel. In de 40e minuut was het Rick die de bal in de lange hoek schoot, 1-0. Amper 2 minuten later was het Stefan die de 2-0 tegen de touwen schoot. Dit was tevens de ruststand.

Na rust schakelde Nijnsel een tandje bij waardoor het eenrichtingsverkeer werd. Ook nu stond het vizier niet op scherp. Nijnsel was dominant en VOW kwam niet van de eigen helft af. Ondanks het grote veldoverwicht weigerde Nijnsel verder afstand te nemen. In de 85e minuut was de 3-0 dan toch een feit. Jelle scoorde en bracht de stand op 3-0. Amper 2 minuten later maakte Stefan zijn 2e van de middag: 4-0. In de slotseconde was het Stefan die met een hattrick de eindstand bepaalde: 5-0.

Komende zondag gaat Nijnsel op bezoek bij Mariahout. Nijnsel heeft aan een punt genoeg om zich te plaatsen voor de 2e ronde van de KNVB beker. Aanvang wedstrijd 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom om de wedstrijd bij te wonen.