Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 00c3b6
Foto: Jos van Nunen

Op zoek naar: tip 3

Ze doen rolluk nie vur mekoare onder, of toch?

Aan elkaar gewaagd

In Papgat zijn ieder jaar weer een aantal jagers actief op zoek naar de Prins van Papgat en zijn adjudant. In groepjes of als individu gaan ze op jacht naar de Neije. Behalve de tips in deze krant worden er ook op de sociale media extra aanwijzingen rond gestrooid. De gangen van eventuele kandidaten worden voortdurend gecontroleerd. Soms moeten de jagers daarvoor op pad en dan blijkt toch alles weer niet zo te zijn als het lijkt en doet het zelfs vermoeden dat er een mol onder de jagers is. Denkt u dat jagersspel gaat me allemaal iets te ver, dan brengt de volgende tip u misschien toch weer een stapje dichter bij de identiteit van de Neije.

Doet de Neije niet onder voor de vorige Prins Nûlleke, of toch? Bij een potje tennis zal de Neije waarschijnlijk wel het onderspit moeten delven.

Doen de Neije en zijn adjudant niet voor elkaar onder als het om de hoeveelheid genuttigde drankjes gaat, of toch? De een heeft er de volgende dag wellicht wat meer last van dan de ander. Doen ze op het werk niet voor elkaar onder en hebben ze een gelijkwaardig functie, of toch? Werkt de een misschien in de hoogte en de ander met beide benen op de grond? Doen ze niet voor elkaar onder bij een spelletje, of toch? Is de een bij de het meest besproken spel in Rooi, de Rooise Kwis, hoger geëindigd dan de ander?

Achter een sterk koppel van Prins en Adjudant staat meestal ook een sterk koppel dames dat veel samen mee regelt en zeker niet onder doet voor de heren, of toch? De mannen staan tot nu toe altijd voorop. Zouden die rollen dit jaar eens een keer omgedraaid zijn?

Ach weet je ''t is rolluk iet' zoals we dat in Papgat zeggen. Het is goed om te horen dat het nieuwe duo wat competitief is ingesteld en niet onder wil doen voor een ander en zeker niet voor de voorgaande prinsen en adjudanten, of toch?

Heeft u ook nog geen idee wie de neije Prins van Papgat wordt, of toch wel? Lever dan zijn naam en die van de adjudant in bij pkvoorzitterpapgat@gmail.com of schrijf het op een briefje en doe het in de brievenbus bij Geelgors 28.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!