Afbeelding
Foto: Ad van de Graaf

Blauwe Kei zet covermodel Denne in de schijnwerpers

Algemeen Meierijstad

Sint-Oedenrode /Meierijstad - In juli is Denne Muskens uit Schijndel uitgeroepen tot het nieuwe covermodel van De Blauwe Kei Juniorfolder van seizoen 2019-2020. Op dinsdag 3 september kreeg Denne het eerste exemplaar van de kleurrijke theaterfolder overhandigd op Basisschool De Heijcant.

Voordat Denne de nieuwe Juniorfolder in handen kreeg, genoot haar hele klas (en ook de andere groep 4) van een theatrale activiteit. Theatermaker Daniel van den Broeke, ook wel bekend als Daan Draait, verwonderde de kinderen met een silent disco voorstelling waarin muziek, interactief theater en vertelkunst samenkwamen. Nadat alle vijftig kinderen een koptelefoon op hadden gezet, werden zij opgeslokt in een avontuur over vriendschap waarin elke kind zelf de hoofdrol speelde. Na afloop van de feestelijke mee-doe-voorstelling zette Daan Denne in het zonnetje door haar de nieuwe folder, een uitvergroting van de coverfoto en theaterkaartjes voor de hele familie te overhandigen.

In de Juniorfolder staan alle jeugdvoorstellingen van het theater in seizoen 2019-2020 en is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van de Juniorclub. De folder wordt de komende weken via diverse basisscholen in Meierijstad en omgeving verspreid en is vanaf 4 september ook af te halen aan de theaterkassa op CHV Noordkade.