Logo mooirooi.nl
op de foto vlnr. Jens in 't Zandt, Mats de Laat, Daan Maurix, Jurre van den Elsen, Fons Gevers, Ruben van den Hurk    | Fotonummer: bea647
op de foto vlnr. Jens in 't Zandt, Mats de Laat, Daan Maurix, Jurre van den Elsen, Fons Gevers, Ruben van den Hurk
Sport

Goed weekeinde voor rijders FCV d'n Urste

Sint-Oedenrode/Schijndel - Op zondag gingen de rijders van de NFF voor de 2e ronde van het district kampioenschap naar Ammerzoden. Met maar liefst 20 rijders was Schijndel goed vertegenwoordigd. In de manches werd er flink gestreden voor een plek in de volgende ronde. In de superklasse in de leeftijd 8/9 en 10/11 waren er veel rijders aanwezig waardoor er zelfs kwartfinales gereden moesten worden. 12 rijders wisten zich te plaatsen voor deze kwartfinale waarvan er 6 door gingen naar de halve finale. Jens in 't Zandt (klasse 8/9) en Thomas Maurix (klasse  10/11) wisten uiteindelijk beide de finale in hun superklasse te halen. Jens werd hierin 4e en Thomas 7e

In de eigen klasse ging het zelfs nog een stuk beter en waren er maar liefst 13 rijders die zich wisten te plaatsen voor de finale. Bij de Jongens 6 jaar was het Jurre van den Elsen die zijn mislukte finale van vorige week goed maakte met een 3e plaats, Ruben van den Hurk werd 7e in de klasse 8 jaar. Jens in 't Zandt wist ook in de eigen klasse de finale te halen en werd 6e bij de jongens 9 jaar. In de klasse 10 jaar hadden we zelfs 3 finalisten. Fons Gevers, Thomas Maurix en Mats de Laat gingen alle 3 strijden voor het podium. Het was uiteindelijk Fons die er net voor Thomas vandoor ging met de 1e plaats. Thomas dus een prachtige 2plaats. Mats eindigde deze mooie finale als 5e.
Daan Maurix die nog maar sinds kort lid is wist in zijn 2e NFF wedstrijd een mooie beker mee naar huis te nemen voor zijn 8e plaats in de finale van de jongens 12 jaar.

3 Nations Cup Uithoorn
Laura Schakenraad, Mandy Spierings en Wesley Manders waren dit weekend aanwezig op de 3 Nations Cup in Uithoorn. Helaas wisten alle drie de rijders zich in dit internationale deelnemersveld niet te kwalificeren voor de halve finales en was de race na 3 manches over.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!