Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 3ae965
Sport

Korfbalvereniging Nijnsel doet weer mee aan de Grote Clubactie

Sint-Oedenrode - Komende zaterdag 14 september start de verkoop van loten in eerste instantie in Nijnsel Het seizoen is weer begonnen en ook de Grote Clubactie trapt zeer binnenkort af. Zoals misschien bekend, is maar liefst 80% per lot!) van de opbrengst van de verkochte loten voor de vereniging. 

De  Nationale Stichting Grote Clubactie steunt het Nederlandse verenigingsleven. De  verenigingen zijn namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert deze stichting  jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Natuurlijk zijn er grote prijzen te winnen met deze loterij. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn in de loterij van de Grote Clubactie veel mooie prijzen te winnen.

Ook korfbalvereniging Nijnsel doet mee met de Grote Club actie. De opbrengst van deze loterij zal gebruikt gaan worden voor de aanschaf van nieuwe korfbalmaterialen  voor onder meer onze jongste jeugd.  Ook kunnen we de opbrengst goed gebruiken voor voorzieningen rondom het kunstgrasveld.

Vanaf 14 september komen de leden van KV Nijnsel weer langs voor de verkoop van de loten.  Natuurlijk komen de leden eerst rond in Nijnsel. 
Korfbalverenging Nijnsel hoopt op uw (Nijnselse)  steun !!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!