Odisco 1 start competitie sterk

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag begon Odisco 1 het seizoen met een uitwedstrijd in Diessen tegen DSV 1. Odisco heeft een goede voorbereiding gehad en wilde dit doorzetten naar de competitie.

Odisco begon sterk en liet meteen zien dat het vandaag de bovenliggende partij was, al was het aanvallend af en toe nog wat onrustig in de eerste gedeelte. Verdedigend stond het strak en werd helemaal niets weggegeven, waardoor er na 20 minuten 0-5 op het scorebord stond. Hierna werd het spel aanvallend beter en werden de juiste kansen gezocht en benut. Ook DSV creëerde nu wat meer kansjes en wist een paar keer te scoren. Ruststand 3-10.

In de rust kregen de dames uit Olland te horen nog wat beter naar de juiste kans te zoeken. Ook moest de bal beter en strakker geplaatst worden. De felheid uit de eerste 20 minuten moest meegenomen worden naar de tweede helft.

Na rust scoorde Odisco binnen 10 seconden en daarna nog twee keer binnen 8 minuten. Hierna zakte het aanvallend wat in en kreeg Odisco meer moeite met scoren. De dames leken onbewust een stapje minder te doen en dat leidde tot minder felheid. Door prima te blijven verdedigen kwam de tegenstander echter niet meer dichterbij. Eindstand 6-16.

Odisco speelde vandaag een hele goede wedstrijd en wist de korf makkelijk te vinden. De verdediging stond stevig, waardoor er weinig tegendoelpunten geïncasseerd hoefden te worden. Hiermee is Odisco de competitie sterk begonnen. Zondag 15 september speelt Odisco om 12:00 in Olland tegen Oxalis 1.