Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ce8414
Foto: Jos van Nunen
advertorial

Elke dag feest tijdens Olland kermis bij d'n Toel

Sint-Oedenrode - Elke dag feest in de grote feesttent bij Cafe d'n Toel tijdens de kermis van 27 september t/m 1 oktober in Olland! Gratis entree, heel veel artiesten en matinee op maandag en volop eten en drinken.

Vrijdag 27 september
We trappen de kermis zoals elk jaar weer meteen af met een dikke act: Lampegastuh! Niet alleen hun optredens zorgen voor een energieke chaos, maar ook hun bootlegs hoor je dagelijks terug tijdens het stappen. Daarnaast zal ook DJ Thomas de tent op z'n kop komen zetten.

Zaterdag 28 september
Live optreden van zanger Sven Versteeg! Hij treedt wekelijks op in de Bolle Jan in Amsterdam, maar maakt graag tijd vrij om naar het zuiden van het land af te reizen. Met hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash ups en een ongekende hoeveelheid energie maakt Sven van elk optreden een succes. FEEST DJ REMCO zorgt ervoor dat er de rest van de avond ook gedanst en gefeest gaat worden!

Zondag 29 september
DJ DAANI zaagt de kermisweek doormidden op zondag! Deze knappe dame ziet er misschien lief uit, maar met haar freestyle en hardstyle zal ze laten zien dat haar charmante uiterlijk ook een rauwe kant heeft. Ook DJ Mike van Dijk is erbij om de feesttent op z'n kop te zetten!

Maandag 30 september
Matinee vanaf 15:00u!
Onder begeleiding van DJ Crew on tour gaat er tijdens de matinee én in de avond een hoop gekkigheid plaatsvinden waar jullie zelf af en toe ook aan mee zullen moeten doen!
Niemand minder dan Henk Bernard, bekend van vele hits zoals "Hou me nog een keertje vast" en "Ik weet ik word wat ouder" zal 's avonds live optreden.

Dinsdag 1 oktober
De kermis sluiten we af met Crazy Pianoman Matthijs!
Met zijn enthousiasme brengt hij een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes. U vraagt het, hij speelt en zingt het.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!