Afbeelding

Week van de Alfabetisering

Algemeen Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Van 9 t/m 15 september is het de Week van de Alfabetisering. In heel Nederland zijn er deze week activiteiten om lezen en schrijven onder de aandacht te brengen.

Welzijn De Meierij nodigt je daarom uit voor een feestelijke ochtend op maandag 9 september 2019 in Schijndel. Van 11.00 uur tot 12.30 uur is er een liedjescafé. Hier kunt u meezingen met Nederlandse liedjes onder begeleiding van accordeonist Anneke van Laarveld. Open voor iedereen die zin heeft om gezellig mee te zingen. Voor de deelnemers aan het liedjescafé is er aansluitend een letterlunch van 12.30 uur tot 13.30 uur. Als je mee wilt doen met de lunch graag aanmelden. 

Heb je ook moeite met lezen en schrijven? Geef je op voor de cursus van Welzijn De Meierij
De cursus Beter leren lezen en schrijven is in Sint-Oedenrode op donderdagvond van 18.30 tot 21.00 uur. Meld je aan voor deze groep, als je het leren lezen en schrijven weer wilt oppakken. Er wordt op een prettige en volwassen manier lesgegeven. Of...... ken je iemand die baat bij deze lessen zou hebben, wijs hem of haar dan op de cursus.

Informatie en aanmelden bij Welzijn De Meierij, Steeg 9F, Schijndel (Spectrum). Telefoon 073-5441400 of info@welzijndemeierij.nl.