Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5f818d
Foto: Kim Schepens
Roois nieuwsbericht

Boskantse speeltuin alweer op de schop

Boskant - De speeltuin van de Boskantse Franciscusschool wordt na vijf jaar alweer gedeeltelijk afgebroken. De reden is dat de speelplaats niet geheel veilig meer zou zijn door versleten onderdelen.

Vijf jaar geleden was het een groot project. De speeltuin werd na vele jaren door tientallen vrijwilligers nieuw leven ingeblazen. Daarbij kregen ze financiële hulp van enkele gulle sponsoren.

"De speelplaats wordt niet volledig afgebroken. Er wordt momenteel gekeken welke onderdelen behouden kunnen blijven en welke onderdelen vanwege veiligheidsredenen afgebroken moeten worden. De veiligheid van de kinderen staat immers voorop. We zijn nu nog met offertes bezig en op zoek naar vrijwilligers om de stukken die afgebroken moeten worden, te verwijderen", laat Enny Kuijpers, directrice van de basisschool via de mail weten. Op extra vragen kreeg DeMooiRooiKrant geen reactie meer. Het is daarom niet duidelijk wat de directrice van de ontstane situatie vindt en wanneer er begonnen wordt met het herstel.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!