Logo mooirooi.nl
Axel (l) en Taco haalden de finale.   | Fotonummer: 15594b
Axel (l) en Taco haalden de finale.
Sport

Finales Happy darts Ranking

Sint-Oedenrode - Afgelopen vrijdag werd in café 't Kerkpleintje een gooi gedaan naar de titel van de Happy darts Ranking. Zestien fanatieke darters bereikten deze finaledag door in de voorbije elf weken punten te halen op de daarvoor georganiseerde ranking avonden.

Uiteindelijk wisten Axel Goverde en Taco Boogaard zich tot de finale te gooien. Taco moest deze twee keer winnen d.m.v. het dubbele knock-out systeem wat ze hanteerden. Zover liet Axel het niet komen, want hij gooide uiteindelijk de beslissende vijf legs uit en won zo de finale met 3-2. Er werd deze finaledag in totaal vijftien keer 180 gegooid en mooie finishes van twee keer 100, 134 en 157.
Ze draaiden deze avond ook een dubbel toernooi. 32 Darters deden dit darttoernooi een gooi naar de overwinning. Ook hier gooiden ze met het dubbel knock-out systeem na de poulefase en dat wil zeggen dat Sylvain van Boxtel de finale tegen Jeffry van Pas twee keer moest winnen om zich tot winnaar te kronen. Sylvain won zijn eerste partij met 3-2 en maakte het daarna ook af door Jeffry met 3-1 te verslaan.
Met negen keer een 180 score en finishes van 110, 114, 122 en 138 was ook dit een geslaagd toernooi. De organisatie kan zeer tevreden terugkijken op een gezellige en geslaagde darts avond bij café 't Kerkpleintje. Wil je volgend jaar ook deelnemen? Word dan lid van de Facebook pagina Happy darts Ranking 't Kerkpleintje om op de hoogte te blijven.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!