Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 117ebf
Foto: Esmee Frieser
Sport

Clubkampioenschap Mix-Doubletten

Sint-Oedenrode - Donderdagavond werden de laatste twee partijen uit de voorronden om het clubkampioenschap mix-doubletten bij Cloeck & Moedigh gespeeld.

In poule A won zowel het doublet Maria de Beer/Leon van de Rijdt (7 +54) als het doublet Piet Habraken/Martien vd Hurk (6 +37) beide partijen en komen daarmee in de hoofdfinale. Zijn gaan het opnemen tegen het doublet Ad van der Velden/Wim van de Rijdt (8 +70) dat ongeslagen winnaar werd in de B poule en tegen het doublet Jan van der Schoot/Albert van Schijndel (7 +39). Tot de B-finale drongen de volgende doubletten door Huub van Abeelen/Martin Gerritsen (6 +14), Ad Ketelaars/Els Goorts ( 5 +22), Mari Saris/Nellie van Veghel (5 +13) en Lineke den Boer/Jan van Erp (5 +11).
Dagwinnaar in de zondagmiddagcompetitie werd Huub van Abeelen (3 +20), gevolgd door Martien vd Hurk (3 +18) en Gerard Bouwen (3 +9). Op plaats vier kwam Jan Verhagen (2 +13) en op plaats vijf Martien Habraken (2 +9). Het klassement wordt aangevoerd door Martien vd Hurk (12) met op de tweede plaats Jan Verhagen (9).


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!