Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 117ebf
Foto: Esmee Frieser
Sport

Clubkampioenschap Mix-Doubletten

Sint-Oedenrode - Donderdagavond werden de laatste twee partijen uit de voorronden om het clubkampioenschap mix-doubletten bij Cloeck & Moedigh gespeeld.

In poule A won zowel het doublet Maria de Beer/Leon van de Rijdt (7 +54) als het doublet Piet Habraken/Martien vd Hurk (6 +37) beide partijen en komen daarmee in de hoofdfinale. Zijn gaan het opnemen tegen het doublet Ad van der Velden/Wim van de Rijdt (8 +70) dat ongeslagen winnaar werd in de B poule en tegen het doublet Jan van der Schoot/Albert van Schijndel (7 +39). Tot de B-finale drongen de volgende doubletten door Huub van Abeelen/Martin Gerritsen (6 +14), Ad Ketelaars/Els Goorts ( 5 +22), Mari Saris/Nellie van Veghel (5 +13) en Lineke den Boer/Jan van Erp (5 +11).
Dagwinnaar in de zondagmiddagcompetitie werd Huub van Abeelen (3 +20), gevolgd door Martien vd Hurk (3 +18) en Gerard Bouwen (3 +9). Op plaats vier kwam Jan Verhagen (2 +13) en op plaats vijf Martien Habraken (2 +9). Het klassement wordt aangevoerd door Martien vd Hurk (12) met op de tweede plaats Jan Verhagen (9).


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!