Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 4b5b7b
Sport

TV Nijnsel Puur Brabant Open

Nijnsel - Voor het vierde opeenvolgende jaar organiseert TV Nijnsel weer het open toernooi en wel de TV Nijnsel Puur Brabant Open. Gedurende dit toernooi verwelkomen we graag, naast natuurlijk onze eigen leden, ook leden van clubs buiten Nijnsel. Het toernooi wordt in september gespeeld, dus als jij graag nog een toernooi mee wilt pikken voor de naderende herfst, trek dan jouw tennismaatje aan z'n jasje en schrijf je in!

Het toernooi wordt gespeeld van vrijdag 20 september tot en met zondag 29 september op de drie tennisbanen van TV Nijnsel. Voor de eerste keer wordt de indeling gebaseerd op de actuele rating. Dit betekent dat je niet kunt inschrijven op speelsterkte, maar je alleen de categorie kunt kiezen waar je aan deel wilt nemen. We hebben drie categorieën: herendubbel (HD), damesdubbel (DB) en gemengddubbel (GD).

Sinds dit jaar hebben wij bij TV Nijnsel ook voor het eerst Zomer Challenge leden. Deelnemers aan de Zomer Challenge zijn gedurende de periode van juni tot en met september lid bij TV Nijnsel. Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan ons open toernooi! Inschrijven voor de TV Nijnsel Puur Brabant Open kan nog. De inschrijving voor het toernooi sluit 15 september 2019. Inschrijven is mogelijk via www.tvnijnsel.nl of www.toernooi.nl. We zien je snel bij de TV Nijnsel Puur Brabant Open!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!