Logo mooirooi.nl
Wat een gezelligheid!   | Fotonummer: 2c7f72
Wat een gezelligheid!
Human Interest

Van de vakantiefoto op het Buurtbenkske

Sint-Oedenrode – De redactie dacht al… 'Die kennen we ergens van'! Dat bleek te kloppen. Al deze gezichten zijn al eens voorbij gekomen in de rubriek Vakantiefoto's. Met dank aan Riky Foolen, die meerdere keren leuke en mooie foto's mailde naar MooiRooi.

Herken je die foto nog van die mensen in het zwembad die bediend worden door een ober? Of van die man met autopech waar een Statetrooper bij stond te kijken? "That was me!" lacht Everelt. Hij en zijn vrouw Mary Thorne komen uit Watford. Niet uit de Engelse variant, maar uit Watford Canada. Dat is nogal een verschil. Mary en Riky zijn nichtjes. Ze noemen het zelf 'sisters across the sea' en terwijl ze dat roepen laten ze een zelfde tatoeage zien op hun onderwerp. Het geeft de band aan van de twee dames waarvan de moeders zussen waren. De moeder van Mary verhuisde in haar jonge jaren naar Canada om er te gaan leven.
Riky en haar man Marius zijn deze zomer voor de tweede keer naar het Noord-Amerikaanse land gegaan. Ze zijn er nog steeds van onder de indruk. Everelt en Mary zijn dit keer voor de zesde maal in Nederland. Behalve Sint-Oedenrode bezoeken ze nog meer dorpen en steden om familieleden te treffen. Maar ook om een bruiloft te vieren. Het leven is soms één groot feest.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!