Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 790b20
Foto:
Human Interest

De Gouden Leeuw verrast ieder jaar

Sint-Oedenrode - Wie was erbij toen enkele jaren geleden De Snollebollekes de Gouden Leeuw compleet op zijn kop zetten? Paul en Syreeta van der Vleuten wisten nog niet dat ze daarmee de grootste Nederlandse feestact van dit moment binnen hadden gehaald. Het zette de toon voor kermis en Carnaval vieren in de Gouden Leeuw. Paul, Syreeta en hun team weten ieder jaar te verrassen.

Bier of wijn?
"Doe mij maar bier. Dat kan ik langer blijven drinken."

Kermis of Carnaval?
"Kermis, omdat het vaak lekker buiten is. Bovendien heb ik mooie herinneringen aan Rooi Kermis. Vroeger kwamen wij hier ook altijd. Vooral tijdens de horecadag op maandag. Als je in die tijd in de horeca buiten Rooi werkte, ging je op maandag naar Rooi. Wat was dat gezellig!"

Waarom moeten mensen naar de Gouden Leeuw komen tijdens Rooi Kermis?
"Dit is natuurlijk een superplek. Daarnaast hebben we een geweldige line-up en komen hier alleen maar gezellige mensen. ;-)"

De line-up bij de Gouden Leeuw is ieder jaar om je vingers bij af te likken. In het verleden stonden onder andere de Snollebollekes, de Gebroeders Ko, Jeroen van Zelst en de Partyfreaks op het podium. Dit jaar treden Ferry de Lits, Jelle B, Esther van Heeswijk en Brian Mandigers op. Uiteraard ook nog Leuk da ge d'r band. Dat is de huisband van de Gouden Leeuw. "Volgend jaar vieren we '5 jaar kermis'. Dan halen we echt álles uit de kast", laat Paul alvast weten.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!