Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 603e22
Foto:
Human Interest

"Heerlijk eten en de drukke kermis even ontvluchten"

Sint-Oedenrode - Voor Anytyme de Beurs wordt het de derde kermis in de nieuwe opzet. Rooi Kermis betekende drie jaar geleden voor het luxe eethuisconcept de vuurdoop. Die doorstond het met verve en inmiddels draait de zaak op volle toeren. "We hebben een erg goede keuze gemaakt", laat eigenaar Edwin Gordijn weten. Behalve zijn eethuis is ook zijn feestzaal open van vrijdag t/m woensdag aanstaande.

We schuiven aan bij Edwin voor een aantal vragen die we alle deelnemers aan dit item stellen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd wat er tijdens Rooi Kermis staat te gebeuren bij Anytyme de Beurs.

Bier of wijn?
"Dat hangt van het moment af. Een lekker speciaal biertje op zijn tijd is lekker. En bij het uit eten een glaasje wijn. Heerlijk!"

Kermis of Carnaval?
"Dan kies ik voor Carnaval. Daar heb ik persoonlijk meer affiniteit mee en we zijn er als De Beurs het hele jaar bij betrokken."

Waarom moeten mensen naar Anytyme de Beurs komen tijdens Rooi Kermis?
"Hier kunnen de mensen heerlijk eten en de drukte van de kermis even ontvluchten."

Behalve het luxe eethuis is dus ook de bekende zaal van De Beurs open. "Voor alle leeftijden, maar we spreken vooral de jongere jeugd aan, zodat ook zij ergens een goede plek hebben om kermis te vieren. De jongere doelgroep kan hier elkaar perfect ontmoeten. Iedere dag hebben we een DJ vanaf 21.00 uur en bij lekker weer gaan we ons buitenterrein erbij betrekken!"

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!