Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5ffcd7
Foto:
Human Interest

"Hier heb je het gevoel dat je midden op de kermis staat"

Sint-Oedenrode - Zoals altijd was Wijnald van café d'n Dommel alweer op tijd aan de slag om zijn kroeg en zijn terras te preparen voor wéér een Rooi Kermis. "Het oog wil ook wat", heeft hij gelijk. De uitbater is inmiddels een ervaringsdeskundige en kijkt dan ook weer reikhalzend uit naar de editie van 2019.

De echte kermisvierders kunnen vast en zeker nog herinneren hoe mooi het er ieder jaar uitziet bij d'n Dommel. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Wijnald investeert veel in zijn uitstraling en daarom hoopt hij ook dat zoveel mogelijk mensen even komen kijken.

Bier of wijn?
"Ik drink het allebei niet, maar dan kies ik voor bier, omdat we meer dan honderd soorten verschillende bieren hebben."

Kermis of Carnaval?
"Ik houd niet van Carnavalsmuziek en daarom kies ik dus voor kermis. Dat vind ik echt een feest voor iedereen, voor jong en oud. Bovendien denken veel mensen tijdens Carnaval dat ze alles mogen. Daar houd ik niet zo van."

Waarom moeten mensen Rooi Kermis bij d'n Dommel vieren?
"Hier heb je echt het gevoel dat je midden op de kermis staat. Bovendien krijgen alle kinderen bij ons gratis ranja. Dat doen we overigens altijd. Ideaal voor de ouders. De kinderen zijn dichtbij op de kermis en kunnen af en toe wat komen drinken. En geld komen vragen voor de kermis natuurlijk, haha."

Café d'n Dommel biedt buiten een toiletwagen staan en iedere dag draait DJ Maarten Swinkels. Hij weet precies hoe een feestje gebouwd moet worden. Op naar d'n Dommel dus!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!