Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: e1782d
Foto: Sem van der Kallen
Sport

L. van den Biggelaar Installatietechniek Clubkampioenschappen

Sint-Oedenrode  - Van 16 tot en met 29 september staan de jaarlijkse clubkampioenschappen weer op de agenda. Een sportief maar vooral ook gezellig toernooi waarbij leden van TV de Kienehoef strijden om de titel van clubkampioen 2019.

Nu de zomerstop er weer op zit is het tijd om de extra kilo's er weer af te sporten en om te laten zien wie zijn of haar niveau het beste vast heeft weten te houden. Wat is er nog mooier dan dit te laten zien tegen andere Rooise ex-vakantiegangers? Meedoen kan in maar liefst 60 onderdelen (categorie: open, 5, 6, 7 en 8) verdeeld in 17+ en 35+. Voor de jeugd wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën tot en met 12, 14 en 17 jaar.
Na het succes van vorig jaar worden de winnaars van de clubtitel wederom uitgenodigd voor het Meierijstad Tenniskampioenschap. Dit toernooi wordt gehouden van 30 oktober tot en met 3 november en is exclusief toegankelijk voor winnaars van alle clubkampioenschappen van de tennisverenigingen binnen Meierijstad. Een leuke manier om vervolg te geven aan het euforische gevoel van clubkampioen.
Inschrijven voor de clubtitel kan tot en met zaterdag 7 september. Hopelijk kunnen we ook dit jaar weer veel leden en supporters verwelkomen tijdens het toernooi en op de finaledag op zondag 29 september.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!