Afbeelding

Traditie wordt voortgezet tijdens Kasterlee Rally

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Op zondag 25 augustus staan Ruud en Simone Middel voor de derde keer samen aan de start van de Short Rally in Kasterlee. Broer en zus moesten vorig jaar verstek laten gaan, maar zijn deze editie weer van de partij!

Het Ruud Middel Rally Team heeft na de ELE Rally hard moeten werken om de snelste diesel van Nederland, de Fiat Grande Punto Abarth, weer klaar te krijgen. "Tijdens onze thuiswedstrijd zijn we over een boomstronk gereden. Die heeft aan de linker voorzijde schade aan de wielophanging en remmen veroorzaakt. Gelukkig is alles op tijd klaar!" aldus Ruud.
De wedstrijd in Kasterlee, net over de grens in België, trekt ieder jaar vele Nederlandse equipes en telt twee verschillende klassementsproeven die ieder vier maal verreden worden. De start staat gepland om 09.00 uur vanaf het Straaleind in Kasterlee en daar zullen vanaf 17.00 uur de eerste equipes ook over het finishpodium rijden. Alle verrichtingen zijn te volgen via de Facebook-pagina en het Instagram-account van het Ruud Middel Rally Team.