Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 67aaa0
Foto: Picasa
Sport

Rhode begonnen aan de voorbereiding

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag is de selectie van Rhode Van Stiphout Bouw aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen begonnen.

Trainer John Meijs heeft het stokje overgenomen van Theo van Lieshout. Ook Rhode 2 heeft een nieuwe trainer, Wim Vogels, die Petro Rijkers gaat opvolgen. Michel Markgraaff is en blijft trainer van Rhode 3.
Komend weekend is al weer voor de zevende keer het BRON-toernooi om DeMooiRooiSchaal. Nijnsel is dit jaar de gastheer. Namens Rhode nemen Rhode 1, Rhode 35+1 en Rhode VR1 deel.
De bekercompetitie begint op 1 september. Voor de eerste wedstrijd gaat Rhode bij VV Schaesberg uit Landgraaf op bezoek, daarna volgen twee bekenden van vorig seizoen, namelijk Geldrop en Braakhuizen.
Voor de competitie is Rhode weer ingedeeld in klas 1C, dus ook hier een flink aantal teams van vorig jaar. Alverna, Best Vooruit, Brabantia, HVCH, Leones, Nemelaer, SC 't Zand, TOP en Woezik. Juliana, Pr Irene, FC Tilburg en Oirschot zijn vervangen door Eindhoven (AV), NEC (AV), Erp en Unitas (Etten Leur). De trainingen voor de overige teams beginnen in de week van 19 augustus.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!