Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 6f782a
Foto: Jos van Nunen
Sport

Zevende MooiRooiSchaal in Nijnsel

Nijnsel / Sint-Oedenrode - Aanstaande weekend staat in het teken van de strijd om DeMooiRooiSchaal. Een toernooi dat dient als opwarmertje voor de bekercompetitie en later de reguliere competitie.

Nieuwe gezichten vertonen zich, nieuwe inzichten, nieuwe talenten, nieuwe tactieken. En natuurlijk speelt er een gezonde rivaliteit tussen de Rooise voetbalverenigingen ("BRON"), rang en stand tellen dan even niet. Het toernooi wordt op zaterdag ´opgeluisterd´ door de dames die een aantal wedstrijden spelen voordat de heren senioren aan de slag gaan. Aanvankelijk had de organisatie wedstrijden tussen dameselftallen op het oog maar omdat een aantal dames nog (na)genieten van hun zomervakantie wordt het 'zeven tegen zeven', ook niets mis mee. Kom je ook wat vaker aan de bal.
Op zondag trappen dan rond het middaguur de veteranen af, die hebben hun vakantie blijkbaar afgebroken of zijn wel op tijd gegaan want deze vier teams komen in hun sterkste bezetting. Daarna komen de mannen dan weer in de arena om uit te maken hoe de eerste vier plaatsen worden verdeeld. Het team van Rhode/Van Stiphout Bouw is de titelverdediger.
Voor het eerst tijdens de strijd om DeMooiRooiSchaal komen de lokale korfbalverenigingen tegen elkaar in de ring: KV Rooi, KV Odisco en KV Nijnsel. Zij trappen (gooien) af op zondagmorgen om 10.30 uur op het fraaie complex van KV Nijnsel. Dus op zaterdag damesvoetbal en op zondag dameskorfbal, geëmancipeerder kun je het niet krijgen….
vv Nijnsel/TVE Reclame is deze aflevering gastheer en sportpark Den Eimert ligt er dan ook blakend bij om spelers en supporters optimaal te vergasten. Ook aan de aanvoer van drank en spijs is veel aandacht besteed zodat de lunchtrommel rustig thuis kan blijven. Op beide avonden is er ook muziek ingehuurd zodat alle ingrediënten aanwezig zijn om er opnieuw een sportief en sprankelend toernooi van te maken. Er is dus alle gelegenheid om na te kaarten en vooruit te kijken want in Nijnsel zal het niet anders zijn dan elders: de beste stuurlui staan ook hier aan wal.
Op de poster in deze krant en ook op de sites van de deelnemende verenigingen staat het volledige programma afgedrukt zodat iedereen op tijd kan zijn om zijn of haar favorieten aan te moedigen. Van harte welkom!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!