Gelijkspel voor Boskant

Boskant - De kop is er af! De eerste twee trainingen zitten er alweer op en ook de eerste oefenwedstrijd is afgelopen zaterdag gespeeld. Tegenstander was tweedeklasser Berghem Sport.

Natuurlijk zijn er nog niet echt conclusies te trekken uit de eindstand (2-2) van de wedstrijd. De vaste opstelling zal de komende weken wel vorm krijgen, maar de eerste indruk is positief. Hoewel de thuisclub op momenten de beter ploeg was, lukte het Boskant toch tot twee keer toe om op voorsprong te komen. Al in de 5e minuut verscheen de 0-1 op het scorebord toen Frank van der Heijden snoeihard binnenschoot nadat de bal uit een corner voor z'n linker kwam. Na balverlies op het middenveld, gevolgd door een snelle uitval van de gasten, viel in de 26e minuut de 1-1. Het laatste deel van de 1e helft was voor de thuisclub, maar omdat enkele goede kansen niet werden benut was de 1-1 meteen de ruststand. Na rust bij beide teams een flink aantal andere gezichten in het veld. Wat meer druk van de thuisclub, maar opnieuw een voorsprong voor Boskant. Na attent storen kwam Emiel van den Elsen vrij voor het Berghem doel en schoof beheerst de 1-2 binnen. Na een foutje achterin wist de thuisclub in de 77e minuut ook deze keer de achterstand goed te maken: 2-2. Omdat er verder niet meer werd gescoord was dat dus tevens de eindstand.
Komend weekend staat DeMooiRooiSchaal op het programma. Het schema vindt u op deze pagina. Vanzelfsprekend is tijdens deze dagen ook de derde helft belangrijk. De organisatie daarvan kunnen we gerust aan onze gastheer, vv Nijnsel overlaten!