Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: b60052
Ingezonden

Secretaresse Monique (31) uit Helmond verdient elke maand €149,71 extra

Altijd korting krijgen op je online aankopen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dankzij de FamilyCard, een ambitieuze startup, is het wel degelijk realiteit geworden. Zij ontwikkelden eind 2018 FamilyCard.nl, een digitale webshop klantenkaart waarmee je altijd korting krijgt bij intussen al meer dan 520 Nederlandse én internationale webshops.

"Raar dat dit nog niet eerder bestond", vertelt de 31-jarige Monique uit Helmond, die er als de kippen bij was om haar gratis FamilyCard aan te vragen. "Zelf werk ik als directie-assistente voor een groot technologiebedrijf in Eindhoven en moet ik dus regelmatig hotels, vliegtickets of treintickets boeken voor mijn managers via websites zoals Booking.com, Expedia, Accor Hotels, … Toen ik acht maanden geleden voor het eerst over FamilyCard hoorde, was ik meteen overtuigd omdat ik dagelijks aankopen doe op het internet."

"Slechts 1 keer klikken"

FamilyCard dient dus eigenlijk als een soort van digitale klantenkaart. Maar volgens Monique is het veel meer dan dat. "Het klopt dat het een digitale klantenkaart is, maar dan wel de verbeterde versie vind ik. Door een gratis account aan te maken en vanaf dan steeds je aankopen te doen via één van de deelnemende webshops op FamilyCard, krijg je bij elke online aankoop korting in de vorm van cash geld. Dat bedrag kun je vervolgens laten storten op je bankrekening. Kinderspel, als je het mij vraagt."

Elke maand een leuk extraatje

Ondertussen maakt Monique ongeveer acht maanden gebruik van FamilyCard, en dus ook op haar werk. "Inderdaad, in overleg met mijn afdelingshoofd en gezien mijn functie als directie-assistente mag ik vrij gebruik maken van FamilyCard om zo korting te krijgen voor alle online aankopen, ook de online aankopen voor het bedrijf zoals bijvoorbeeld vliegtickets, treintickets, hotels, kantoormateriaal … Het leuke is dat altijd korting krijg en dat ik zo elke maand +- €150 kan besparen", legt Monique uit.

"Ook de baas is akkoord"

Met het geld dat ze op het einde van de maand gespaard heeft, trakteert ze twee keer per jaar alle collega's van het bedrijf, inclusief haar baas. "Ja, dan gaan we allemaal samen lekker uiteten in een gezellig restaurant: super voor de teamspirit! En wat overblijft, mag ik na onderling overleg houden. Daarmee boek ik dan eens een romantisch weekendje voor mijn man en mezelf of we sparen het geld op voor een leuke reis", besluit Monique.

Waar zitten de addertjes dan?

Niets is gratis, dus waarom zou een FamilyCard dat wel zijn? We vroegen het Dhr. Willems (37), oprichter van FamilyCard. "FamilyCard is 100% gratis en zal dat ook altijd blijven. Wij verdienen ons geld immers aan reclame inkomsten, waardoor we het platform volledig gratis kunnen houden. Bovendien wordt alle data veilig opgeslagen en in onze privacy verklaring staat glashelder omschreven dat deze nooit doorgegeven of doorverkocht zal worden aan derden." De Nederlandse startup heeft trouwens ambitieuze plannen: "We willen eerst Nederland veroveren, en hebben al plannen gemaakt voor Frankrijk en Duitsland. Dat ons concept aanslaat, is duidelijk. We hadden 8 maand na lancering al meer dan 32.000 leden" aldus Willems.

Wie meer info wenst, kan een kijkje nemen op https://www.familycard.nl/. Nu tijdelijk krijgen nieuwe leden er €5 gratis tegoed op hun account (nvdr).

– EHE

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!