Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: dcf50b
Sport

Selectie vv Boskant start voorbereiding

Sint-Oedenrode - De vakantie zit er (bijna) op en de voorbereiding op de nieuwe competitie is op een aantal plaatsen al volop in gang gezet. De selectie van vv Boskant start a.s. dinsdag 6 augustus. Op zaterdag 10 augustus speelt Boskant om 18.00 uur een oefenwedstrijd, uit tegen Berghem Sport.

Boskant 1 is ingedeeld in de 4e klasse F. Naast een aantal 'bekenden' (Avesteyn, Boxtel, WEC en Nulandia bijvoorbeeld) speelt Boskant ook tegen teams die nog nooit tegenstander zijn geweest: SC Elshout, VCB (Biezenmortel), HHC'09 (Heusden) en RKSV (Rosmalen).
Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus staat DeMooiRooiSchaal (7e editie alweer) op het programma. De gastheer deze keer is vv Nijnsel. In DeMooiRooiKrant komt een uitgebreid overzicht van de te spelen wedstrijden.
Binnenkort halen ook de Boskant vrouwen en de spelers van de lagere teams hun (voetbal) schoeisel uit het vet. De dames trainen op woensdag 14 augustus vanaf 19.30 uur en de lagere teams een dag later, zelfde tijd.
Vanzelfsprekend blijft onze jeugd niet achter. De training van deze categorie start bij aanvang van het schooljaar, vanaf maandag 19 augustus.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!