Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: b468a0
Foto:
Sport

Clubkampioenschap doubletten bij De Klutsers

Sint-Oedenrode - Onder uitstekende weersomstandigheden heeft Boulesvereniging de Klutsers haar jaarlijks clubkampioenschap doubletten gespeeld.

Op dit kampioenschap kunnen de deelnemers zijn of haar kunst in deze sport tonen en waar maken. De factor geluk speelt hierbij uiteraard ook een rol. Maar de winnaars varen zeker niet alleen op geluk. De tactiek en techniek spelen een grote rol.
De deelnemers werden in twee poules verdeeld waarna de winnaars één en twee van elke poule overgingen naar de kruisfinales. Bij de halve finale speelden Marijke Hurkmans en Betsie van Heesch tegen Ria Vos en Jan Lathouwers met 13 tegen 1 en Frans van der Velden met Jo van Oirschot tegen Rien van der Loo en Toos Sanders. De laatsten wonnen deze partij met de mooie uitslag van 13 tegen 8. De finale werd dus gespeeld door Marijke en Betsie tegen Rien en Toos met een uitslag van 13 tegen 5. Frans en Jo speelden om de derde of vierde plaats en wonnen met 13 tegen 10 van Ria en Jan. De winnaars werden voorzien van een mooie trofee en een extra cadeautje.

Op de foto v.l.n.r. Jo van Oirschot, Frans vd Velden, Betsie van Heesch, Marijke Hurkmans, Jan Lathouwers, Ria Vos.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!