Logo mooirooi.nl
Deze dames brachten een gezellig bezoek aan DeMooiRooiKrant.   | Fotonummer: 7548ec
Deze dames brachten een gezellig bezoek aan DeMooiRooiKrant.
Human Interest

Buitenlands bezoek op 't Buurtbenkske

Sint-Oedenrode - Wat een gezelligheid op 't Buurtbenkske. We hoorden op de redactie een accent vanuit 'Down Under' toen deze dames binnen kwamen lopen voor een setje klompen. Als souvenir zo bleek, want inderdaad, twee van deze vier 'kletskousen' zijn helemaal vanuit Nieuw-Zeeland naar Sint-Oedenrode gekomen.

We schrijven vier kletskousen, maar het waren er vooral twee. Logisch, gezien de kleine taalbarrière. Op het bankje zitten Wilma en Melita van Schijndel. Zij hebben op schoot hun nichtje Anita Johns (links) en haar dochter Sophie, die op dit moment in London woont. De moeder van Anita was een zus van Wilma en Melita's moeder en het was al vele jaren geleden dat zij in Nederland was geweest. "I love this country. It's beautiful", is Anita vriendelijk. Na een komische duik in de grote klomp voor de deur en gezellige babbel, trokken de dames naar de Plaatselijke Makelaar. Daar werkt zus Carla.
De familie Johns woont op het zuidereiland in de plaats Alexandra, ongeveer een uur rijden van Queenstown. De nichtjes Wilma en Melita wonen in Schijndel.     

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Viert u Halloween?Reageren!