Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5a895c
Sport

Tenniskids geslaagd

Sint-Oedenrode - In DeMooiRooiKrant van vorige week zagen we ontzettend veel kampioenen van TV de Kienehoef. Daar komen nu nog tientallen Tenniskids bij. Het gaat om de volgende kinderen die een tennisdiploma gehaald hebben:

Michelle Verbij, Chiara van Erp, Clint Hagen, Tijs van Erp, Maren van Beers en Dycke Lathouwers, Len Schellekens, Bas Merks, Lars Dekker, Giel van Sinten, Thijmen Hiddink, Isa Lintsen, Maud van de Helm, Fiene van Gelderen, Julian de Backere, Ceder Smits, Douwe de Vries, Jasper van der Heijden, Lize Adriaans, Rens Rutjens, Lotte van Zutphen, Femke Wouters, Flore Adriaans, Pien Thielen, Pleun Ponjee, Isa Versantvoort, Sanne Swinkels en Pleun Ketelaars.
Op de foto staan met trainer Cees van den Boer de volgende winnaars: Mex van den Akker, Saar Names, Maren van Beers, Dycke Lathouwers, Julian Pijnappels, Marijn van Prooijen, Meike Versantvoort, Merlijn Raaijmakers en Thijs Molby.
Op deze website www.mooirooi.nl staan alle foto's van de Tenniskids. Tijn van Kuringe, Elin de Baay, Koen van den Boom en Feline van der Heijden zijn ook geslaagd, maar daar is geen foto van.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!