Logo mooirooi.nl
De finalisten op de foto!   | Fotonummer: a57c97
De finalisten op de foto!
Sport

Warmte speelt clubkampioenschappen geen parten

Nijnsel - Het begint een gewoonte te worden om dit jaarlijks terugkerende artikel te starten met: 'De clubkampioenschappen zijn dit jaar onder tropische omstandigheden gespeeld.' Na enkele warme clubtitels achter elkaar ontstaat gewenning en draaien de deelnemers hun hand dan ook niet meer om voor een potje tennis tijdens de genadeloze hitte. Dit jaar gingen zestig deelnemers de strijd aan, waaronder veel nieuwe leden! Naast overactiviteit van de zweetklieren zorgde het zonnetje tevens voor een relaxed sfeertje naast en op de tennisbanen.

De finales vonden plaats op zondag 30 juni. De tenniskoppels Gert-Jan van de Pol en Esther Scheepens en Peter Ceelen en Helma Jonkergouw vingen de finales aan met de gemengd dubbel 7. Helaas voor Peter was hij door een blessure genoodzaakt zich gewonnen te geven. Waardoor Esther en Gert-Jan de eerste prijs in ontvangst mochten nemen. De heren dubbel 7 werd gewonnen door Youri Dortmans en Jens Leenders die een spannende wedstrijd speelden tegen de Adjes, Ad Kelders en Ad Leenders. Het jeugdige koppel Eline Boets en Britt van den Oetelaar (wie 's ochtends de halve finale nog moesten binnenslepen) hebben een mooi resultaat neergezet in de dames dubbel 6 tegen Anet van der Heijden-Taks en Caroline van der Linden.  Erik Hoppenbrouwers en Paul van der Rijt speelden de heren dubbel 6 tegen Erik Franc en Gert-Jan van de Pol. De strijd werd gewonnen door Erik en Paul. De heren enkel 8 werd gespeeld tussen Her van der Zanden en Henk Verstraten. Voordat deze wedstrijd een hele lange spannende thriller kon worden was ook Her van de Zanden uitgevallen met een blessure. Speelde de warmte de deelnemers tijdens de finales toch parten? Boy Verhoeven bleef overeind en won sterk de heren enkel 7 tegen Mark Raaijmakers. De heren enkel 6 werd uitgevochten tussen Paul van der Rijt en Co Stamps. Na een mooi spel ging de winst naar Paul en mocht de voorzitter zichzelf tweemaal tot winnaar bekronen tijdens de prijsuitreiking. De finaledag werd zoals elk jaar afgesloten met een loterij waarbij vele prachtige gesponsorde prijzen werden verdiend.

Een mooi moment om de spieren even rust te gunnen en te genieten van een welverdiende vakantie. Na de vakantie gaan we van start met het jaarlijkse open toernooi. Het TV Nijnsel Puur Brabant Open dubbeltoernooi 2019 wordt gespeeld van 23 september tot en met 30 september. Uiteraard zijn leden buiten TV Nijnsel ook van harte welkom om deel te nemen aan dit toernooi!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!