Het podium van vorig jaar met de befaamde truien...
Het podium van vorig jaar met de befaamde truien...

Win jij dit jaar het Roois Tourspel?

Algemeen Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Dit jaar wordt het Roois Tourspel alweer voor de 35ste keer geheel belangeloos georganiseerd door een kleine club vrijwilligers. Naar verwachting rond de 800 deelnemers, spelen gedurende 3 weken mee in dit Tourspel. De tussenstanden worden dagelijks bijgehouden en zijn te zien op www.rooistourspel.nl. Meedoen met het Roois Tourspel maakt de Tour de France extra spannend. De winnaar van het spel mag een cheque in ontvangst nemen van EUR 449,- Dit jaar hebben we voor het eerst ook een hele mooie prijs voor de deelnemer(s) die er in slagen precies 0 punten te scoren.

Vorig jaar hebben we Stg. Rooi Hartsafe een mooie cheque t.w.v. € 2.000,- kunnen overhandigen en Stg. Hospice € 500,-. Het goede doel van dit jaar is Stichting Heb Hart voor Longen Meierijstad. De Stichting heeft ten doel: het bevorderen van medisch en/of wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de ziekte Pulmonale Hypertensie (PH) en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Wil je hier meer over weten kijk dan op http://www.hebhartvoorlongenmeierijstad.nl en dan snap je ook waarom wij dit bijzondere doel willen steunen.

Op maandagavond 29 juli direct na de Tour de France, worden de prijzen van het Tourspel uitgereikt aan de winnaars tijdens een gezellige avond bij De Beurs. Van de prijsuitreiking wordt in deze krant uitgebreid verslag gedaan. Voor alle deelnemers is er dan een gratis loterij met door sponsors geschonken prijzen en de hoofdprijs van deze loterij is een prachtige racefiets ter beschikking gesteld door Mutsaars Bikes uit Schijndel.

Meedoen is heel gemakkelijk, vul het deelnameformulier in, in deze krant of ga naar www.rooistourspel.nl en download door een invulbaar formulier. Inleveren kan op de genoemde adressen op het inschrijfformulier. Het formulier moet uiterlijk vrijdagavond 5 juli voor 00.00 uur ingeleverd zijn bij Café De Kroeg. U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd voor deze gezellige avond.