Afbeelding

Noordkade Festival biedt bomvol programma

Algemeen

Meierijstad - CHV Noordkade laat de oude mengvoederfabrieken weer bruisen door het komende Noordkade Festival. Het festival vindt plaats op 28, 29 en 30 juni 2019 op CHV Noordkade in Veghel. Zowel jong als oud heeft vrij entree om te komen genieten van een programma bom vol muziek, dans, theater, kunst en food. Met o.a. Martijn Fischer zingt Hazes, Bertus Borgers, Danspaleis van Kooten.

Er zijn diverse podia op het terrein met doorlopend optredens van orkesten, dansgroepen, popbands en diverse artiesten. Laat je verrassen door bekende en minder bekende artiesten en het talent waar Meierijstad over beschikt. Spring op vrijdag dansend het weekend in met The Euros. Voor de zaterdag is onder ander Martijn Fischer met BBF gestrikt met zijn Hazes repertoire, en sluit de avond knallend af met Ruizzz. De zondag wordt een echte familie dag met acts en activiteiten over het gehele terrein met onder andere de kindervoorstelling Tik tak slaap, Danspaleis van Kooten met Kasper van Kooten, Bertus Borgers en The Young Retro's, Platen- en kunstmarkt en nog veel meer. Er zijn op meerdere locaties op het terrein exposities te bezoeken. Op het podium van Café De Afzakkerij wordt een doorlopend programma geboden, van kleine intieme optredens tot dansbare meezingers.

De partners op CHV Noordkade hebben de handen wederom ineen geslagen om het festivalpubliek een mooi en afwisselend programma te bieden. Binnen en buiten is genoeg te doen met allerlei optredens, exposities en presentaties, klein en groot. De horeca van het erfgoedterrein zal zorgen voor een hapje en een drankje op diverse locaties op het buitenterrein.