Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ac7ce2
Sport

Dioscuri verwelkomt 300ste lid feestelijk

Sint-Oedenrode - De turn- en gymnastieksport leeft in Sint-Oedenrode. Dit seizoen hebben Dioscuri (wedstrijdturnen) en Dioscuri'94 (recreatieturnen) een zeer bijzondere mijlpaal behaald: maar liefst 300 gezamenlijke leden.

De oorkonde voor het 300ste lid werd vorige week zaterdag feestelijk uitgereikt aan het nieuwste peuterlid Hannah en haar moeder. Samen met alle andere aanwezige peuters, kleuters en turn(st)ers werd er gesmuld van het heerlijke gebak, dat speciaal voor de feestelijke gelegenheid was gemaakt.

Dioscuri/Dioscuri'94 is bijzonder trots op deze prachtige mijlpaal. Zij bedankt al haar trainsters, bestuurders, juryleden en overige vrijwilligers voor het vele werk dat, week-in week-uit, wordt verricht om de trainingen en wedstrijden mogelijk te maken. En uiteraard dank aan alle leden en ouders voor het in ons gestelde vertrouwen!
Dioscuri/Dioscuri'94 is nog lang niet uitgegroeid. De komende jaren willen we nog meer kinderen uit Sint-Oedenrode en omgeving op een veilige en verantwoorde manier van de gym-, turn en freerunsport laten genieten. Samen gaan we dat mogelijk maken. Tot in het seizoen 2019 – 2020!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!