Logo mooirooi.nl
Marlies en Femke (r) voor de salon Bella Plaza.   | Fotonummer: 68eedb
Marlies en Femke (r) voor de salon Bella Plaza. (Foto: Jeroen van de Sande)

Kapsalon Unique stopt, eigenaresse naar Bella Plaza

Sint-Oedenrode - Om persoonlijke redenen stopt Femke van der Hagen vanaf 1 juli aanstaande met Kapsalon Unique. Ze heeft direct een nieuwe uitdaging gevonden. De Rooise gaat als werknemer aan de slag bij kapsalon Bella Plaza op het Kerkplein. "Ik ben erg blij met deze ervaren kracht", glimlacht Marlies Timmermans – van den Boer.

Alle vaste klanten van Femke zijn de afgelopen weken op de hoogte gebracht van het nieuws. Het merendeel zal ze nog regelmatig onder handen krijgen, want veel klanten hebben al gezegd met de  kapster mee te verhuizen. "Ze weten ook allemaal waarom ik de keuze heb gemaakt. Dat hebben ze vast en zeker al eerder meegekregen. Ik voed alleen drie kinderen op en dat valt niet altijd mee. Toen één van mijn werknemers koos voor een andere uitdaging heb ik de knoop doorgehakt. Het was een moeilijke beslissing, want de salon draait goed. Toch heb ik hier voor gekozen omdat ik dan meer tijd heb voor mijn kinderen en voor mezelf." Volgens Femke reageerden haar klanten allemaal positief op het nieuws. "Ze vinden het wel jammer dat de salon gaat sluiten, maar ze snappen het.

Het verloop van de carrières van Marlies en Femke is vrijwel identiek. Ze zijn ongeveer even oud en hebben allebei ongeveer hetzelfde aantal jaar een eigen zaak; Femke 8,5 jaar en Marlies 10 jaar. Allebei namen ze een kapsalon over waar ze eerst plusminus acht tot tien jaar werkten. Het zal voor Femke best even wennen worden, omdat ze lang eigen baas is geweest. "Dat zal vooral in het begin wel zo zijn. Normaal ben ik gewend dat er aan mij dingen worden gevraagd. Dadelijk ben ik degene die moet vragen, haha." "Dat komt vast en zeker snel goed", valt Marlies haar bij. "Femke is een erg goede en ervaren kapster. Die kunnen we hier altijd goed gebruiken. Het fijne is dat Femke een salon heeft die te vergelijken is met die van mij. Iedereen is hier van harte welkom en de sfeer is ongedwongen."

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!