Logo mooirooi.nl
Wat een gezelligheid!   | Fotonummer: b0aa4f
Wat een gezelligheid! (Foto: Caroline van der Linden)

Wie helpt bij de buurtkoffie?

Sint-Oedenrode - Buurten? Wie houdt er niet van? Even gezellig bij een ander op de koffie, lekker bijkletsen, de laatste nieuwtjes doornemen, horen hoe het met anderen gaat, merken wat anderen bezig houdt. En – niet te vergeten- natuurlijk ook lekker koffie drinken. Dat allemaal wil ook Wooninitiatief Kamille realiseren voor haar bewoners, samen met de bewoners van de wijken Kienehoef, Cathalijne en Kinderbos. Daarom wordt er elke laatste vrijdag van de maand in de ochtend de buurtkoffie georganiseerd bij het Wooninitiatief Kamille samen met de Wijkraad van Kienehoef, Cathalijne en Kinderbos.

Maar voor deze koffiebijeenkomsten zijn ook mensen nodig die willen helpen. Kortom, er zijn gastheren en -vrouwen nodig voor deze koffiebijeenkomsten. Mensen die een praatje willen maken, oog hebben voor de bewoners van Kamille en tegelijk voor de buurtbewoners. En natuurlijk lekkere koffie kunnen schenken. De vaste krachten van het kleinschalige Wooninitiatief Kamille voor verstandelijk gehandicapten hebben daar niet genoeg tijd voor. Maar zij willen toch graag het contact tussen Kamille en de buurten verbreden en verdiepen. De maandelijkse buurtkoffie is één van de middelen daarvoor.
Mocht u het idee hebben dat u iets kunt betekenen voor dit initiatief, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn de Meierij, tel.073 5441400 of via e-mail: steunpuntvrijwilligerswerk@welzijndemeierij. U kunt u natuurlijk ook eerst oriënteren via de vacaturebank van Welzijn de Meierij. Wij horen graag van u.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!