Logo mooirooi.nl
Proost op de nieuwe locatie!   | Fotonummer: 21bed8
Proost op de nieuwe locatie! (Foto: Jeroen van de Sande)
Volksgezondheid / Sint-Oedenrode

De Borgmolen heft het glas op dubbelfeestje

Sint-Oedenrode - Het is minder dan een steenworp afstand van de vorige kenmerkende locatie, de nieuwe thuisbasis van De Borgmolen. Na een intensieve verbouwing werd vrijdagmiddag het glas geheven tijdens de officiële opening aan de Philippusstraat.

De heer en dames die de ruimtes van De Borgmolen betrekken, verruilen het statische pand aan de Borchmolendijk voor een kleiner, maar moderner onderkomen zo'n twintig meter verderop. Het gebouw is opnieuw ingedeeld, speciaal gelet op de wensen en eisen van de praktijken die er gehuisvest zijn.
Vijf jaar geleden werd De Borgmolen geopend, een verzamelgebouw waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dat maakte de bijeenkomst van vrijdagmiddag direct een vijfjarig feestje. Vrienden, familie en relaties werden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en samen proostten ze met een glas champagne. De praktijken zijn voornamelijk bezig met de persoonlijke ontwikkeling van kinderen, op allerlei manieren. Daar is het opgeknapte bouw dan ook speciaal op ingericht. De professionals hebben eigen ruimten, maar ook een flexplek waar gesprekken plaats kunnen vinden.  

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!