Logo mooirooi.nl
Mees op de foto met Ernest Faber, hoofd jeugdopleiding PSV en tevens oud verdediger van de Eindhovenaren.   | Fotonummer: bad31f
Mees op de foto met Ernest Faber, hoofd jeugdopleiding PSV en tevens oud verdediger van de Eindhovenaren.
Sport

Rooise opa trots op PSV-contract kleinzoon

Sint-Oedenrode / Eindhoven - Rooienaar Wim Ooijen is zo trots als een pauw. Hij was er donderdag bij toen kleinzoon Mees Kreekels zijn eerste profcontract bij PSV tekende.  

PSV heeft het 17-jarige talent voor drie jaar vastgelegd. De talentvolle verdediger treedt als voetbalprof in de voetsporen van zijn vader Bertran Kreekels, op dit moment succesvol trainer van Oss20 in de Derde Divisie. Mees komt op dit moment uit in het Onder-19 elftal van Ruud van Nistelrooy en Andre Ooijer. Zijn ambitie is om zo snel mogelijk voor Jong PSV uit te komen om daarna de stap naar het eerste te maken. De jonge Helmonder wordt nu zakelijk begeleid door voormalig keeper Khalid Sinouh, in het verleden ook actief bij PSV.
Mees werd al op zijn zesde door Willy v.d. Kuilen naar PSV gehaald. Door steeds stappen te maken heeft hij al een rijke ervaring opgedaan. De laatste trips met PSV waren o.a naar China en Barcelona en Qatar. De beide opa´s Lamber Kreekels en Wim Ooijen zijn dan ook heel trots dit mee te kunnen maken. Wim's dochter Desiree was vroeger ook een voortreffelijke sportvrouw. Zij heeft dus eveneens haar steentje bij gedragen. In het verleden voetbalde opa Wim onder andere zo'n vijftien jaar in het eerste van Rhode.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!