KV Rooi 1 naar de topklasse

Sint-Oedenrode - Zondag 16 juni stond de laatste wedstrijd op het programma tegen Bladella. Voor KV Rooi nog een hele belangrijke wedstrijd, want bij winst zouden ze naar de topklasse gaan.

Om 13:00 uur klonk het startsignaal van de wedstrijd. KV Rooi wist dat ze alles uit de kast moesten halen en niet te makkelijk moesten denken. De thuisploeg kreeg de bal uit en scoorde gelijk! Yeah, al 1-0 op het scorebord. Helaas wist Bladella hierop te reageren en scoorde ook. KV Rooi maakte allerlei mooie acties waaruit ze vaak wisten te scoren. Met 7-1 op het scorebord gingen de dames de rust in.
In de rust vertelde de coach dat de valkuil is om makkelijk te gaan denken. De meiden moesten verder gaan uitlopen en die promotie binnenslepen zonder teveel spanning in de wedstrijd!
KV Rooi zat goed in de wedstrijd. Er was veel publiek op de wedstrijd afgekomen. De tweede helft ging van start. Bladella wist het niet bij te houden en kreeg niet genoeg kansen om te kunnen scoren. KV Rooi had wel veel kansen en benutte deze aardig goed. Wat een geweldige wedstrijd met een mooie uitslag van 14-4!
KV Rooi 1 heeft een mooi feestje gevierd en is ontzettend trots dat ze dit als team voor elkaar hebben gekregen. Volgend jaar staan ze ook verdiend in de topklasse. Al het publiek van afgelopen seizoen ontzettend bedankt! Jullie zijn toppers. Graag tot volgend seizoen!