Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: e8da09
Foto:
Sport

Annelieke Stoop wederom Nederlands Kampioen

Het afgelopen weekend stond Ijzerlo, gemeente Aalten , in het teken van de veelzijdigheid van de Arabische Volbloed en halfbloeden tijdens de Arabissimo en het Nederlandse kampioenschap van de DAWRA, Dutch Arabian Western Riding Association. Tevens werden er diverse wedstrijden georganiseerd onder patronage van Aljassimya Farm amateur challenge. Annelieke Stoop is samen met Kashmira Lazize en Amaryllis Lazize afgereisd om deel te nemen aan vele onderdelen. Ze pakten de eerste prijs.

Met Kashmira is zij op zaterdag Nederlands Kampioen trail in hand geworden. Ook wisten zij de Internationale rubriek te winnen en werden ze Silver Champion Trail in hand van de AJF amateur challenge. Daarnaast wisten zij ook beide KNHS dressuur proeven te winnen in de B dressuur. Amaryllis is eerste geworden in de klasse ruinen aan de hand en vijfde Nederlands kampioenschap trail in hand.

Op zondag namen Kashmira en Annelieke deel aan de Hunter pleasure en voor de derde keer op rij dit jaar wisten ze wederom Gold Champion AJF amateur challenge te worden! De hunter klasse voor het Nederlands kampioenschap wisten zij ook te winnen. In de Internationale rubriek showmanship wonnen zij de tweede prijs en tijdens het Nederlands kampioenschap de vierde prijs.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!