Rhode JO11-1 wint beker na slijtageslag

Sint-Oedenrode - Rhode JO11-1 moest naar Mierlo- Hout toe om daar de bekerfinale te gaan spelen tegen Mierlo- Hout. In de competitie onlangs dik verloren en dus zou het een hele moeilijke strijd gaan worden. Rhode had flink wat supporters bij.

De spanning was aanwezig bij de spelers. De goede conditie zou parten gaan spelen. In het begin een iets beter Mierlo-Hout met iets meer balbezit. Echter na een minuut of 10 kreeg Rhode zelf ook twee mooie mogelijkheden. De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong aan het einde van het eerste kwart. In het tweede kwart was Rhode veel beter maar vergat het te scoren.
Vrij vlug in de tweede helft was daar de verdiende gelijkmaker door Olaf. Rhode bleef het betere van het spel houden en kreeg enkele mooie mogelijkheden, maar de bevrijdende voorsprong zou niet gaan vallen. Het was Mierlo die uit het niets op 1-2 kwam.
Het laatste kwart brak aan en dat zou me er eentje gaan worden. Rhode bleef zijn spel spelen maar tot een goal leidde dit niet. Vier minuten voor tijd leek de beslissing te vallen. Een mooie aanval werd schitterend afgerond: 1-3 en klaar zou je zeggen… Nog in dezelfde minuut een hele mooie aanval en Thobian kon lekker binnenkoppen: 2-3. Nog een laatste aanval. De 3-3 viel in extremis door Mats.
De penaltyserie werd een loterij. Joep stopte de vierde en de overwinning was een feit! Nu op naar het finaletoernooi voor bekerwinnaars Zuidoost-Brabant en Limburg.