Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 1faac3
Foto:

Rooise werkt mee aan WK Frankrijk Voetbal Special

De in Sint-Oedenrode geboren en getogen Eva van Meijl heeft meegewerkt aan een bijzonder project. Mede dankzij haar rolde onlangs de WK Frankrijk Voetbal Special van de persen.

Eva: "Ik werk bij BCM Media in Eindhoven, een uitgeverij van veel mooie special interest magazines, relatiemagazines en vakbladen. Ook maken wij elke twee jaar een speciale glossy rondom de Olympische Spelen. Begin dit jaar opperde ik in ons redactieteam om zo'n magazine te maken rondom het WK Vrouwen Voetbal. Er zijn al genoeg magazines over mannenvoetbal en die hebben de laatste keer het WK niet eens gehaald! Het doel: de special moest meer worden dan een 'standaard' sportblad met het wedstrijdschema en statistieken, maar draaien om de verhalen áchter het voetbal. Hiervoor heb ik samengewerkt met hoofdredacteur Steven Kooijman, een ervaren sportjournalist, die veel Oranje speelsters speciaal voor deze glossy heeft geïnterviewd, zoals Kika van Es, Vivianne Miedema en Jackie Groenen. Verder staan er onder andere verhalen in over de kwalificatie, de opvolgsters van de leeuwinnen, hun favoriete recepten en alles over de speelsteden. Het was een mooi project om als coördinator en eindredacteur aan te werken, want met een vader en broer als groot voetballiefhebber kreeg ik al van jongs af aan de liefde voor deze sport mee."
De WK Frankrijk Voetbal Special is te koop bij de grotere supermarkten en tijdschriftenkiosken en online via shop.bcm.nl voor €5,25.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!