Even een groepsfoto buiten de bus,
Even een groepsfoto buiten de bus, Foto: Joyce Boot

Promotietour Walking Sports begint in spelersbus PSV

Algemeen Volksgezondheid / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode / Meierijstad – Gemeente Meierijstad en de PSV Foundation zijn gestart met de promotietour voor Walking Sports. En hoe! In heel Meierijstad pikten ze senioren sporters op met de officiële spelersbus van PSV.

Het was even wachten voor de Rooise delegatie. Bij de kiosk stonden ze te popelen, maar waar bleef die bus nou? Uiteindelijk was hij daar en de sportmiddag kon beginnen. Op het voetbalterrein van SV Avanti '31 in Schijndel verzamelden zich tientallen senioren om mee te doen aan verschillende Walking Sports onderdelen, waarvan Walking Football op dit moment het meest populair is.
De senioren zijn allemaal in de leeftijd dat ze oud PSV-speler Harry Lubse nog goed kennen. Hij was er bij, evenals wethouder Coby van der Pas. Samen openden ze het evenement wat er toe moet gaan leiden dat meer senioren gaan sporten.
Er zijn na deze middag in ieder geval tientallen nieuwe ambassadeurs geboren. De deelnemers zijn namelijk enthousiast over Walking Sports en zullen leeftijdsgenoten zeker proberen over te halen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding