Verlies voor Odisco

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag moest Odisco op bezoek in Schijndel bij Celeritas/Avanti, dat op de tweede plaats staat met één punt verschil.

Odisco begon goed aan de wedstrijd en wist na vijf minuten op 0-2 te komen. Helaas bleek dit vak verdedigend nog niet scherp en kreeg meteen twee doelpunten tegen (2-2). Na tien minuten stond het 3-3. Odisco creëerde hierna zeer mooie kansen, maar verzuimde deze af te maken en de tegenstander achter zich te laten. In de volgende twintig minuten deed de tegenstander dit wel (5-3). Door hard te blijven werken en te blijven doorgaan wist Odisco in de laatste twee minuten voor rust weer gelijk te maken (5-5).
In de rust werd de dames verteld dat de foutjes uit de verdediging moesten en aanvallend enkel de kansen gemaakt hoefden te worden. Odisco was in de eerste helft niet minder dan de tegenstander en moest meer vertrouwen uitstralen.
Na rust was Odisco niet bij de les en liet de tegenstander binnen zeven minuten weglopen naar 9-5. Hierna ging de wedstrijd gelijk op: beide ploegen creëerden kansen, maar er werden er (te) weinig benut. Odisco kreeg het gat dan ook niet meer gedicht. Eindstand 12-9.
In deze wedstrijd debuteerde Christy Verhagen bij Odisco en speelde een goede wedstrijd. De dames uit Olland hebben het vooral in de eerste helft laten liggen, door zichzelf te weinig te belonen en door een zwakke start van de tweede helft kon de tegenstander het verschil maken. Volgende week speelt Odisco 1 de laatste thuiswedstrijd om 12.00 uur tegen SCMH uit Mariaheide.