Afbeelding

Ardtsen zonder grenzen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 26 mei, aanvang 14.30, geeft de familie Ardts een concert in de Knoptoren.

Dit unieke concert zal verzorgd worden door Louise Rijs, Arnoldt Ardts, dochters Elianne en Rosalie met medewerking van Berend Stumphius en Felix Justin. De musici staan garant voor een zeer gevarieerd programma en het beloofd absoluut een muzikale topper te worden!
Iedereen die meewerkt aan dit programma heeft zijn/haar sporen op muziekgebied ruimschoots verdiend. Slechts om een beknopt beeld te schetsen van de talenten van de musici;
Louise Rijs, alt, studeerde aan het Maastrichts Conservatorium solozang.
Arnold Ardts, bariton, studeerde schoolmuziek en solozang aan het Maastrichts Conservatorium. Elianne Ardts, cello, behaalde haar bachelor cello in Utrecht en master voor barokcello aan het conservatorium van Amsterdam.
Rosalie Ardts, behaalde haar diploma illustratie en animatie aan de Akademi voor Kunst en Vormgeving in Breda en volgt nu de opleiding zang aan het Koninklijk Conservatorium Sint Joost in Antwerpen.
Berend Stumphius, cello en zang, studeerde af aan het Utrechts conservatorium en momenteel studeert hij zang bij Studio 32 van Henny Diemer.
Felix Justin, piano, slaagde cum laude voor zijn bachelor- en masterstudie aan het Utrechts conservatorium.
Kaarten á 10.00 euro zijn verkrijgbaar bij het VVV, 't Paperas en aan de kassa.
Voor meer informatie willen wij U graag verwijzen naar de website van het Roois Kultuur Kontakt; www.rooiskultuurkontakt.nl