Afbeelding

Nijnselse equipe aan start ELE Rally

Algemeen

Nijnsel - Het Nijnselse Ruud Middel Rally Team neemt ook dit jaar deel aan de ELE Rally. De 55e editie van deze wedstrijd wordt op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei verreden. Op zaterdag bevinden zich de klassementsproeven het dichtst bij huis, want dan staan onder andere Sint-Oedenrode, Best en Son op het programma.

In voorbereiding op deze rally heeft het team onlangs nog een besloten test afgewerkt. De Fiat Grande Punto Abarth diesel staat 'op punt' en is klaar voor de 186 kilometer op snelheid verdeeld over 16 proeven. Ook de equipe, met rijder Ruud Middel en navigator Bart Stax, gaat met een goed gevoel van start. Ruud: "Afgelopen rally in Barneveld was de eerste samenwerking tussen Bart en mij. Die verliep direct goed en resulteerde zelfs in een prachtige 18e plaats. Nu is het doel vooral uitrijden. Met dank aan sponsoren Vuran Tuinhaarden, Securebit, Digison, Autotaalglas Helmond, HAP Automaterialen, DK Autoservice, Van Nunen, KAN Reclame en Detech heb ik er het volste vertrouwen in!"

De rally start vrijdag om 19.00 uur vanaf het startpodium in het centrum van Son. Zaterdag wordt er van 11.30 tot 22.00 uur gereden. Het gratis toegankelijke serviceterrein bevindt zich bij De Rooy Transportbedrijf op Ekkersrijt. Voor en tijdens de wedstrijd kunt u het team volgens middels hun Facebook-pagina en Instagram-account.